Overzicht beste Nederlandse bloggers

Deze pagina geeft je een overzicht van Nederlandse Bloggers die lid zijn van Bloggers Benelux. Zelf ook een vermelding krijgen op deze pagina? Registreer je blog dan via de knop hieronder! 👇

Categorie beauty

Beauty bloggers zijn niet alleen populair in Nederland. Wereldwijd zijn er talloze bloggers die zich richten op beauty en die een grote schare volgers hebben. Een van de bekendste beauty bloggers ter wereld is Huda Kattan, die begon als make-up artist en nu haar eigen make-up lijn heeft. Ze heeft miljoenen volgers op Instagram en haar tutorials worden miljoenen keren bekeken op YouTube. Naast het delen van kennis en ervaring op het gebied van beauty, zijn veel bloggers ook bezig met duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke producten. Dit zijn alvast de bekendste beauty bloggers van Nederland:

Malu Keizer-Swartjes

www.lifebeautystyle.nl

Ook cosmetica bedrijven investeren in een beauty blog of influencer marketing. Zo heeft Lush, een cosmeticamerk dat bekend staat om zijn natuurlijke producten, ook een aantal bloggers die zich richten op duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Een andere trend die we zien bij beauty bloggers is dat ze steeds meer aandacht besteden aan inclusiviteit. Dit betekent dat ze zich richten op beauty voor alle huidskleuren en haartypen. Zo zijn er bijvoorbeeld bloggers die zich richten op make-up voor mensen met een donkere huidskleur, of haarverzorging voor mensen met krullend haar.

Kortom, beauty bloggers zijn er in alle soorten en maten en hebben een grote invloed op de beauty industrie. Of je nu op zoek bent naar make-up tutorials, haarverzorgingstips of duurzame beautyproducten, er is altijd wel een blogger die bij jou past.

Categorie fashion

Nederlandse fashion bloggers zijn er ook in overvloed. Zij delen hun persoonlijke stijl en outfits met hun volgers en geven tips en inspiratie op het gebied van mode. Een bekende Nederlandse fashion blogger is Negin Mirsalehi. Zij heeft een enorm bereik en is regelmatig te vinden op de front row van mode evenementen. Dit zijn de bekendste Nederlandse fashion bloggers:

Andere bekende Nederlandse fashion bloggers zijn Anna Nooshin van NSMBL, die zich niet alleen richt op mode, maar ook op lifestyle en reizen, en Lizzy van der Ligt van Lizzyperridon.com, die vooral bekend staat om haar out-of-the-box stijl.

Maar er zijn nog zoveel meer Nederlandse fashion bloggers die het volgen waard zijn! Zo is er bijvoorbeeld Yara Michels van Chapter Friday, die naast haar blog ook een eigen productiebedrijf heeft opgericht. Of Sabrina Meijer van AfterDRK, die bekend staat om haar minimalistische stijl en internationale samenwerkingen met grote merken.

Naast deze bekende bloggers zijn er ook talloze opkomende bloggers die hun weg vinden in de wereld van de mode. Zo is er bijvoorbeeld Linda Tol, een Amsterdamse blogger met een unieke stijl die zich richt op duurzame mode. Of Sophie van Daniels van Fashionchick, die niet alleen blogt over mode, maar ook over beauty en lifestyle.

Wat deze Nederlandse fashion bloggers gemeen hebben, is hun passie voor mode en hun vermogen om hun volgers te inspireren met hun persoonlijke stijl en creativiteit. Of je nu op zoek bent naar tips voor het samenstellen van de perfecte outfit, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen voor je eigen stijl, er is altijd wel een Nederlandse fashion blogger die je kan helpen.

Categorie health en fitness

De populariteit van fitness bloggers is de afgelopen jaren enorm toegenomen, vooral in Nederland. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om gezond te blijven en fit te worden, en fitness bloggers spelen hierbij een belangrijke rol.

Een van de bekendste Nederlandse fitness bloggers is Marloes Smit van Optima Vita. Zij heeft een enorme online aanhang en deelt regelmatig haar kennis en ervaring op het gebied van sport en gezondheid. Marloes is niet alleen een expert op het gebied van fitness, maar ook een inspiratiebron voor veel mensen die op zoek zijn naar een gezonde levensstijl.

Naast Marloes zijn er ook andere bekende Nederlandse fitness bloggers, zoals Charlotte van Running Girl en Jacqlyn van Healthy Foodie Manon. Charlotte is een gepassioneerde hardloper en deelt regelmatig tips en adviezen over hoe je het beste kunt trainen voor een hardloopwedstrijd. Jacqlyn is gespecialiseerd in gezonde voeding en deelt haar kennis en ervaring op het gebied van gezonde voeding en recepten. Dit zijn de beste fitness bloggers van Nederland die momenteen lid zijn van Bloggers Benelux:

Of je nu op zoek bent naar advies over fitness, voeding of een gezonde levensstijl, er is altijd wel een fitness blogger die je kan helpen. Door het volgen van deze bloggers kun je nieuwe inzichten opdoen en jezelf motiveren om gezonder te leven.

Naast het volgen van fitness bloggers kun je ook deelnemen aan fitness challenges en evenementen. Dit kan je helpen om gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. Er zijn tal van evenementen en challenges in Nederland, zoals de Strong Viking Run, de Urbanathlon en de Dam tot Damloop.

Kortom, fitness bloggers zijn een geweldige bron van informatie en inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en actieve levensstijl. Door het volgen van deze bloggers en deel te nemen aan evenementen kun je jezelf motiveren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Categorie lifestyle

De wereld van lifestyle bloggers is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in de persoonlijke verhalen en ervaringen van deze bloggers. Nederland kent dan ook veel succesvolle lifestyle bloggers die zich richten op verschillende aspecten van het dagelijks leven. Hieronder een overzicht van de beste lifestyle bloggers van Nederland:

Cheryl Jongejan

www.pscheryl.nl

Francis Thomassen

www.mamazetkoers.nl

Jeannet van der Knaap

www.allkindsofthings.nl

Kirsten de Konink

www.mamagisch.nl

Linda Krijger

www.lindaschrijft.nl

Linda Venrooij

www.go-or-no-go.nl

Merle Hebing

www.girls-things.nl

Muriel ten Haken

www.vrouwflashy.nl

Muriel ten Haken

www.veertigplusmus.nl

Nicole Orriens

www.huisvlijt.com

Nienke van Oosten

www.mamameteenwolkje.nl

Stefani Warning

www.stefanigetsfit.com

Robert Arnoldy

www.zokiesje.nl

Robert Arnoldy

www.zomaakje.nl

Naast de eerder genoemde bloggers zijn er nog veel meer bekende Nederlandse lifestyle bloggers. Zo is er bijvoorbeeld Mascha Feoktistova van Beautygloss, die zich richt op beauty en lifestyle. Ook Serena Verbon van Beautylab is een bekende lifestyle blogger in Nederland. Zij deelt niet alleen haar passie voor beauty, maar ook haar ervaringen met het moederschap.

Kortom, er zijn genoeg Nederlandse lifestyle bloggers die je kunnen inspireren en helpen bij het verbeteren van jouw dagelijks leven. 

Categorie travel

Reis bloggers zijn er ook in overvloed in Nederland. Deze bloggers delen hun reiservaringen en geven tips voor de mooiste reisbestemmingen. Zo is er bijvoorbeeld Yvonne Eijkenduijn van Yvestown, die haar lezers meeneemt op haar reizen naar de mooiste plekken ter wereld. Ook Cynthia Schultz van Miss Lipgloss deelt regelmatig haar reiservaringen op haar blog. Dit zijn de beste travel bloggers in Nederland:

Anne Treur

www.ditisanne.nl

Erik van Turnhout

www.reisprins.nl

Vera van der Stelt

www.tripadvera.nl

Sandra Klomp

www.awaywego.nl

Reizen is een geweldige manier om nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en je horizon te verbreden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er zoveel Nederlandse travel bloggers zijn die hun avonturen graag delen met de wereld.

Naast de bekende Nederlandse travel bloggers zijn er ook talloze internationale bloggers die het volgen waard zijn. Zo is er de Amerikaanse reisblogger Nomadic Matt, die al meer dan tien jaar de wereld over reist en zijn tips en ervaringen deelt op zijn blog. Ook de Australische Brooke Saward van World of Wanderlust is een grote naam in de reisbloggerswereld. Zij heeft al meer dan 60 landen bezocht en deelt haar avonturen en tips op haar blog.

Een andere interessante reisblogger is de Britse Kash Bhattacharya van Budget Traveller. Hij bewijst dat reizen niet duur hoeft te zijn en deelt tips en tricks om te reizen met een klein budget.

Maar niet alleen individuele reizigers delen hun avonturen op blogs. Ook reisorganisaties en touroperators hebben vaak een blog waarop ze inspirerende verhalen delen over de bestemmingen die ze aanbieden. Zo heeft Riksja Travel een blog waarop ze verhalen delen over de landen waar ze reizen aanbieden, en ook TUI heeft een blog waarop ze tips en ervaringen delen over verschillende bestemmingen.

Kortom, er zijn talloze reisbloggers en -websites om te volgen voor inspiratie en tips voor je volgende reis. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke reizen, budgetreizen of luxe vakanties, er is altijd wel een blogger die bij jou past.

Categorie wonen

Interieur bloggers zijn er in Nederland in overvloed. Deze bloggers delen hun passie voor interieur design en inspireren hun lezers met de mooiste interieurs. Zo is er bijvoorbeeld Souraya Hassan van Binti Home, die haar Marokkaanse roots combineert met een moderne woonstijl. Hieronder een overzicht van de beste interieur blogs in Nederland:

Cheryl Jongejan

www.woonspiratie.com

Gerdie van Wingerden

www.no34.nl

Iris Fledderus

www.verrassendwonen.nl

Stephanie Hopmans

www.wooninfluencers.nl

Robert Arnoldy

www.zowoonje.nl

Categorie Andere

Armand Wilhelm

www.popfluence.nl

Welk type blogs zijn populair in Nederland?

Er zijn een aantal populaire soorten blogs, zoals lifestyle blogs, food blogs, fashion blogs en travel blogs. Deze blogs zijn populair omdat ze lezers inspireren en informeren over verschillende onderwerpen die interessant zijn voor mensen in Nederland en daarbuiten.

Lifestyle blogs populair omdat ze lezers inspireren en informeren over verschillende aspecten van het leven, zoals gezondheid, fitness, persoonlijke ontwikkeling en carrière. Food blogs zijn populair omdat ze lezers informeren over verschillende recepten en culinaire trends. Fashion blogs zijn populair omdat ze lezers informeren over de laatste mode en stijltrends, en travel blogs zijn populair omdat ze lezers informeren over interessante reisbestemmingen en tips voor het plannen van reizen.

Hoe herken je een Nederlandse blog?

In het geval van Nederlandse websites, is het vaak zo dat deze websites een domeinnaam hebben met de extensie “.nl”. Dit is een specifieke domeinnaamextensie die wordt gebruikt voor websites die afkomstig zijn uit Nederland. Dus als een website een domeinnaam heeft met de extensie “.nl”, is de kans groot dat het een Nederlandse blog is.

Als de domeinnaam niet duidelijk is, dan kun je altijd naar de contactpagina van de website kijken om te zien vanwaar de blogger afkomstig is. Meestal staat er op de contactpagina informatie over de locatie van de blogger, zoals hun stad of land. Als de blogger afkomstig is uit Nederland, dan is de kans groot dat de blog ook afkomstig is uit die regio.

Kun je geld verdienen als Nederlandse blogger?

Ja, je kunt veel geld verdienen als Nederlandse blogger door verschillende manieren. Een manier is door reclame op je blog te plaatsen en geld te verdienen aan advertentie-inkomsten. Je kunt ook producten of diensten verkopen via je blog, of geld verdienen door affiliate marketing te doen. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen als blogger, dus het is belangrijk om te onderzoeken wat het beste bij jou en je blog past.

Ontdek hier de beste Belgische bloggers.