Overzicht beste Nederlandse bloggers

Deze pagina geeft je een overzicht van Nederlandse Bloggers die lid zijn van Bloggers Benelux. Zelf ook een vermelding krijgen op deze pagina? Registreer je blog dan via de knop hieronder! 👇

Categorie fashion

Categorie health en fitness

Categorie lifestyle

Francis Thomassen

www.mamazetkoers.nl

Jeannet van der Knaap

www.allkindsofthings.nl

Merle Hebing

www.girls-things.nl

Nicole Orriens

www.huisvlijt.com

Nienke van Oosten

www.mamameteenwolkje.nl

Categorie travel

Anne Treur

www.ditisanne.nl

Erik van Turnhout

www.reisprins.nl

Vera van der Stelt

www.tripadvera.nl

Sandra Klomp

www.awaywego.nl

Categorie wonen

Gerdie van Wingerden

www.no34.nl

Welk type blogs zijn populair in Nederland?

Er zijn een aantal populaire soorten blogs, zoals lifestyle blogs, food blogs, fashion blogs en travel blogs. Deze blogs zijn populair omdat ze lezers inspireren en informeren over verschillende onderwerpen die interessant zijn voor mensen in Nederland en daarbuiten.

Lifestyle blogs populair omdat ze lezers inspireren en informeren over verschillende aspecten van het leven, zoals gezondheid, fitness, persoonlijke ontwikkeling en carrière. Food blogs zijn populair omdat ze lezers informeren over verschillende recepten en culinaire trends. Fashion blogs zijn populair omdat ze lezers informeren over de laatste mode en stijltrends, en travel blogs zijn populair omdat ze lezers informeren over interessante reisbestemmingen en tips voor het plannen van reizen.

Hoe herken je een Nederlandse blog?

In het geval van Nederlandse websites, is het vaak zo dat deze websites een domeinnaam hebben met de extensie “.nl”. Dit is een specifieke domeinnaamextensie die wordt gebruikt voor websites die afkomstig zijn uit Nederland. Dus als een website een domeinnaam heeft met de extensie “.nl”, is de kans groot dat het een Nederlandse blog is.

Als de domeinnaam niet duidelijk is, dan kun je altijd naar de contactpagina van de website kijken om te zien vanwaar de blogger afkomstig is. Meestal staat er op de contactpagina informatie over de locatie van de blogger, zoals hun stad of land. Als de blogger afkomstig is uit Nederland, dan is de kans groot dat de blog ook afkomstig is uit die regio.

Kun je geld verdienen als Nederlandse blogger?

Ja, je kunt geld verdienen als Nederlandse blogger door verschillende manieren. Een manier is door reclame op je blog te plaatsen en geld te verdienen aan advertentie-inkomsten. Je kunt ook producten of diensten verkopen via je blog, of geld verdienen door affiliate marketing te doen. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen als blogger, dus het is belangrijk om te onderzoeken wat het beste bij jou en je blog past.

Ontdek hier de beste Belgische bloggers.