Over ons

Bloggers Benelux werd in 2022 opgericht en is één van de grootste (+1100 leden) Facebookgroepen voor bloggers in de BeNeLux. In deze groep kunnen Belgische en Nederlandse bloggers met elkaar discussiëren over artikels, onderwerpen, linkbuilding, SEO en zoveel meer.

Het is een community opgericht door bloggers voor bloggers. We gebruiken bewust het woord “community” omdat het een online plek is  waar mensen met dezelfde interesse bij elkaar komen en elkaar inspireren en informeren. Je kunt er bijvoorbeeld over en weer ideeën opdoen, kennis delen, je netwerk opbouwen, naamsbekendheid creëren, relaties opbouwen en versterken of ambassadeurs ‘vinden’. Kortom: een perfecte plek dus om aanwezig te zijn met jouw kennis en expertise rond bepaalde blog onderwerpen.

Ook voor mensen die willen starten met bloggen werd deze community in het leven geroepen. Op de website bloggersbenelux.com en in de Facebookgroep staat heel wat nuttige informatie om van succesvol een blog te starten. 

Naast de online community willen we mensen ook samenbrengen door middel van fysieke meetups. Dit idee staat nog in de kinderschoenen, dus hierover binnenkort meer info. 

Heb je een vraag? Contacteer ons dan via info@bloggersbenelux.com.