Een springkasteel huren? Ontdek hoeveel een springkasteel huren kost en waar je allemaal rekening mee moet houden.

5/5 - (3 stemmen)

Een springkasteel huren in België of Nederland? Dat betekent gegarandeerd vermaak en plezier voor jong en oud. Maar wat kost het om een springkasteel te huren? En waar moet je allemaal rekening mee houden? Dat en zoveel meer lees je onze online gids.

Waarom een springkasteel huren?

Er zijn ontzettend veel goede redenen om een springkasteel te huren. Bijvoorbeeld als er iemand jarig of geslaagd is. Natuurlijk kun je ook een luchtkasteel huren ter ere van een eerste communie of een kinderfeestje. Organiseer je een familiefeest?

Ook dan zorg je met het huren van een springkussen voor urenlang springplezier. Niet alleen voor de allerkleinsten, maar natuurlijk ook voor de ouderen. Een springkasteel kun je namelijk ook huren als onderdeel van een zeskamp of andere teambuilding activiteiten.

Een springkasteel huren? Dan zijn er verschillende zaken waarmee je rekening moet houden, één daarvan is de kostprijs.
Een springkasteel huren? Dan zijn er verschillende zaken waarmee je rekening moet houden, één daarvan is de kostprijs.

Wat kost het om een springkasteel te huren?

Een springkasteel huren kan al vanaf € 80,00. Bijvoorbeeld als je geïnteresseerd bent in de verhuur van een compact springkasteel voor een kleine groep kindjes. Deze springkastelen zijn dé perfecte oplossing voor kinderfeestjes of kleinschalige partijtjes.

Pak je het liever iets groter aan? Dan kun je ook een springkasteel met een glijbaan, een ballenbad of water huren. Een luchtkasteel met een glijbaan huur je via ons platform al vanaf € 130,00 per dag. Een springkasteel huren voor een weekend, een midweek of langer?

Dan profiteer je van de meest voordelige en concurrerende tarieven. Ben je geïnteresseerd in de verhuur van een springkasteel voor een meerdaags evenement? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kun je altijd een offerte aanvragen met de actuele prijzen.

Ben je van plan om meermaals per jaar een springkasteel te huren? Dan kan een eigen springkasteel kopen misschien ook een optie zijn. Let wel op: een springkasteel kan een stiekeme stroomvreter zijn in huis.

Populaire springkastelen die je kunt huren

Via ons platform vind je ontzettend veel populaire springkastelen die je kunt huren. Zo huur je voor elk feest of evenement een passend en vermakelijk springkussen. Nieuwsgierig naar ons assortiment luchtkasteel springkussens? De onderstaande springkastelen kun je huren:

Springkasteel met glijbaan

Het huren van een springkasteel met een glijbaan is altijd een schot in de roos. De kleintjes kunnen namelijk niet alleen urenlang springen, maar ook roetsjen en glijden. Een luchtkasteel springkussen met een slide kun je huren in zowel een klein als een groot formaat. Met 1 glijbaan, 2 glijbanen of zelfs met multi-slides in de meest leuke thema’s. Wist je dat je zelfs een springkasteel kunt huren met extra lange glijbaan van 10 meter?

Springkasteel met water

Wil je in de zomer een springkasteel huren met water? Deze springkussens staan garant voor urenlang spetter, glij- en springplezier. Deze luchtkasteel springkussens met water zijn ook dé perfecte speeltoestellen tijdens zomerfeesten of zomerkampen voor kinderen. Ze voorzien iedereen van vermaak en een aangename verkoeling tijdens warm weer. Het gebruik van water is optioneel. Je kunt ze ook alleen gebruiken om op te springen.

Springkasteel met een ballenbad

Bouncen en ballenpret in één? Bij ons kun je ook een springkasteel met een ballenbad huren. Deze variatie is leuk voor zowel jonge als oudere kinderen. Natuurlijk bevinden de ballen zich in een afgesloten ruimte waar ook gesprongen kan worden. Willen jouw kleintjes springen tussen de wilde dieren of laten ze zich vermaken in het bijbehorende ballenbad?

Groot springkasteel

Een groot springkasteel huren? Onze XXL kastelen zijn hét middelpunt van elk evenement. Op school en sportevenementen, maar natuurlijk ook tijdens familiefeesten of verjaardagen. Een groot springkasteel bevat diverse spannende obstakels, glijbanen en geheime doorgangen. Met een groot springkasteel heeft iedereen ruimte om uit zijn bol te gaan.

Klein springkasteel

Een klein springkasteel is compact, makkelijk op te zetten en kan zelfs in de kleinste ruimtes worden geplaatst. Bijvoorbeeld op een parkeerplaats, in een voortuin of een achtertuin. Een klein springkasteel kun je huren voor een select gezelschap. Om de beurt springen kan natuurlijk ook. Je kunt ook kleine springkastelen huren met een glijbaan of een ballenbad.

Disco springkasteel

Wil je even lekker met de voetjes van de vloer? Dan kun je ook een disco springkasteel huren. Urenlang swingen en springen op de lekkerste deuntjes. Deze springkussens zijn geschikt voor alle soorten evenementen. Voor de jeugd, maar natuurlijk ook voor andere leuke themafeesten voor volwassenen. Discomuziek mag dus zeker niet ontbreken!

Unicorn springkasteel

Wie is er nu niet dol op eenhoorns? Door het huren van een unicorn springkasteel geef je elke verjaardag, jubileum of evenement de magie die het verdiend. Een unicorn springkasteel kun je huren in zowel een grote als een kleine afmeting. Met een glijbaan, spannende obstakels, een overdekte speel en een zwembad. Een magische beleving.

Dino springkasteel

Wie zegt dat de dinosaurus niet bestaat? Als je een Dino springkasteel komt huren, wanen de kleintjes zich direct in Jurassic Park. Al springend van een glijbaan of klauterend over één van de vele obstakels die een dino springkasteel rijk is. Deze dinosaurus springkussens kun je huren in veel verschillende formaten. Voor zowel grote als kleine evenementen.

Verhuur springkasteel in België met verschillende thema’s

Een springkasteel is maar half zo leuk zonder een leuke uitstraling. Daarom bestaan er springkastelen in verschillende thema’s. Je huurt dus altijd een luchtkasteel dat past bij jouw evenement, feest of activiteit. Voor de allerkleinsten hebben we springkastelen van met schattige safari dieren, eenhoorns of andere leuke thema’s.

Voor de stoere kids bestaan er springkussens met dinosaurussen, krokodillen, piraten of een Disney thema. Liever een springkussen huren met een strandthema, graffiti of een jungle thema? Je kunt altijd een springkasteel huren dat aan jouw wensen voldoet.

Regen en de goed-weer garantie

De meeste verhuurders van springkastelen voorzien een goed-weer garantie. Dat betekent dat je jouw bestelling kosteloos kunt annuleren tot 48 uur voor de aanvang van het evenement. Gelukkig is af en toe een buitje of een aantal wisselvallige dagen helemaal geen probleem voor de meeste springkastelen. Is je springkasteel toch nat geworden? Dan kun je het springkasteel drogen met deze tips.

Heb je last van stormweer? Dan kun je beter het springkasteel niet opblazen.

Veelgestelde vragen over een springkasteel huren

SEO specialist | Website | + berichten

Pieter is extremely fascinated by digital innovation and entrepreneurship. As an SEO specialist and founder of Torseo, he helps international companies build their brands and increase online visibility by implementing sustainable and efficient SEO strategies to grow organic traffic.
He graduated from HoGent University College with a bachelor in Marketing and gained invaluable experience at some leading international Belgian companies such as TVH and Renson. By gaining experience in international b2b and b2c environments, Pieter knows how to deal with regional differences like no other. Moreover, he works very closely with internal stakeholders to achieve the predefined objectives.
Pieter also founded, as a passionate blogger, one of the largest communities for bloggers in Belgium and the Netherlands. Bloggers Benelux counts more than 1000 bloggers and is still growing.

Plaats een reactie